Technológia, Kommunikáció és Média

Technológia és kommunikáció

Jól látható, hogy a technológiai és kommunikációs ágazatok ma a világgazdaság jövőbeli növekedési és fejlődési lehetőségeinek és a társadalmi változásainak legdinamikusabb motorjai.

 

A Tech Start-upoktól a Multikig

A tech start-upoktól kezdve, multinacionális technológiai vállalati ügyfeleinkkel igyekszünk megragadni ezeket a lehetőségeket és kihívásokat, tanácsoljuk őket társaság alapítással, letelepedéssel, szellemi alkotások jogával, partnerekkel és beszállítókkal kötendő speciális szerződésekkel és sajátos munkajogi kérdésekkel kapcsolatban. Mivel ebben a technológiai iparágban nagyon gyakori az átszerveződés, ezért számos technológiai társaság vagy spin off felvásárlása illetve eladása során járunk el vagy a céltársaság vagy pénzügyi illetve stratégiai befektetők tanácsadóiként.

 

Média jogvita rendezés

A vitarendezéssel foglalkozó csapatunk rendszeresen lát el jogi képviseletet a média és telekommunikációs szektorral kapcsolatos hazai és nemzetközi peres és választott bírósági jogvitákban, ICSID eljárásban.

 

Követjük a fejlődést

Lépést tartunk a technológiai és kommunikációs szektorokban tapasztalható állandó üzleti fejlődéssel, és közelről követjük mind a jogszabályi, mind a legjobb üzleti gyakorlatokkal és jellemző szerződéses gyakorlatokkal kapcsolatos változásokat annak érdekében, hogy a lehető leggyakorlatiasabb és legcélszerűbb tanácsot tudjuk nyújtani a hazai és a nemzetközi ügyfeleinknek az üzleti tevékenységük fejlesztéséhez.