Közbeszerzési jog

Jogi tanácsadás pályázatokban való részvételhez

Irodánk mind a közbeszerzéseken való sikeres részvétel, mind az azzal összefüggésben felmerülő igények érvényesítése során az üzleti környezet beható ismeretével, továbbá  kiemelkedő közbeszerzési jogi szaktudással nyújt hatékony segítséget hazai és külföldi ügyfelei részére. 

 

Tanácsadás vitarendezéshez

Büszkék vagyunk arra, hogy Irodánk az ajánlattevők közbeszerzési vitarendezések során történő képviseletével számos ajánlatkérő elismerését vívta ki. Ezen ajánlatkérők közül többen már Irodánk ügyfeleivé váltak.

 

Kiírói és Ajánlattevői gyakorlat

Bízunk abban, hogy ügyfeleinknek segít értéket teremteni az, hogy munkánk során mind az ajánlattevők, mind pedig az ajánlatkérők szemszögéből megismerhetjük az egyes eljárások által felvetett jogi problémákat. 

 

Legyen szó a közbeszerzési ajánlat előkészítéséről, az ajánlattevő közbeszerzési stratégiájának meghatározásáról, avagy a Közbeszerzési Döntőbizottság előtti képviselet ellátásáról, ügyfeleink mindig bizalommal fordulhatnak hozzánk. Szakértőink nem csupán teljes körű jogi tanácsadást nyújtanak, hanem olyan praktikus és közérthető tanácsokat adnak, amelyek elengedhetetlenek a kereskedelmi tárgyalások, a közbeszerzési szerződések tervezeteinek előkészítése, valamint a közbeszerzési eljárással összefüggő vitarendezés és jogorvoslat során.

 

Ebből a videóból megtudhatja, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie külföldi cégként Magyarországon, ha közbeszerzési pályázaton indul.