Profil

Francis Matthew cégünk általános angol jogi szakértője. Változatos jogi hátterének köszönhetően peres ügyvéd és jogi tanácsadó is egyben. Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik az ingatlanjog, építési szolgáltatásokkal kapcsolatos perek és választottbírósági eljárások területén, valamint a nemzetközi pénzügyi joggal, az általános vitarendezéssel és kereskedelmi joggal kapcsolatban. Matthew széleskörű tapasztalataira támaszkodva biztosítja angol jogi szakértelmét számos magyar ügyfelünk részére, akiknek üzleti érdekeltségeik vannak az Egyesült Királyságban, vagy ha a tevékenységükre az angol jog irányadó.

 

Ugyanakkor brit ügyfelek részére is nyújt jogi tanácsadást a magyar jogi és piaci környezet sajátosságaival kapcsolatban. Angol jogi nyelvi szakértelmének segítségével készít és felülvizsgál angol nyelvű jogi dokumentumokat valamint közreműködik az iroda nemzetközi marketing anyagainak előkészítésében, ideértve a jogi publikációkat és a hagyományos üzletfejlesztési eszközöket.

 

Anyanyelve az angol, magyarul is beszél.

  • A hedge fund-ok aktivizmusáról szóló fejezet társszerzője, amely a "Hedge Funds: A Practical Global Handbook to the Law and Regulation" című, a Globe Law and Business által 2012-ben és 2018-ban közzétett kiadványban jelent meg.

A magyar online sportfogadási piac liberalizációja

2022. 06. 30. Francis Matthew

A magyar online sportfogadási piac liberalizációja

icon 2022. 06. 30. icon Francis Matthew icon Versenyjog / Állami támogatások / EU Jog

Kamarai tagság:

 

  • Law Society of England & Wales (2011)
  • Budapesti Ügyvédi Kamara - Európai Közösségi Jogász (2011)
  • QLTT ('A' Grade, 2011)
  • LL.M in International Commercial and Finance Law - Kings College, London (Merit, 2009)
  • Bar Vocational Course - Inns of Court School of Law (Very Competent, 2005)