Ügyvédjelölt

Ügyvédi irodánk a magyar ügyvédi szolgáltatások piacának független és egyben egyik piacvezető, kiterjedt nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező szereplője.

 

Úgy gondoljuk, hogy még egy jó ideig nem kell attól tartani, hogy az ügyvédi hivatást kiváltja a mesterséges intelligencia, éppen ezért hiszünk abban, hogy elhivatottságunknak köszönhetően még sokáig van perspektíva a hagyományos ügyvédi hivatásrend értékeiben.

 

Irodánk folyamatos növekedése mellett szakterületünk is bővül, így nálunk garantált, hogy mindig tanulhatsz valami újat és nem ragadsz le egy területen, de természetesen mentoroddal együtt arra is figyelünk, hogy minél hamarabb kiderüljön, hogy miben vagy a legjobb. Így többek között olyan változatos feladatokban vehetsz részt, mint:

 

  • M&A projektben átvilágítás
  • rendes, hazai vagy nemzetközi (ICSID, ICC vagy EUB) ügyekhez való kutatás
  • periratkészítés
  • összefonódás engedélyezési kérelem összerakása
  • kartelloktató anyag összeállítása ügyfeleknek
  • life science vagy pénzügyi szolgáltatási engedélyezési kérdésekben, vagy egy technológiai platform működtetéséhez való kutatás releváns jogi kérdésekben

 

Mindezt egy nagyon kellemes, nagy légterű, az elmélyült munka békéjét biztosító nyugodt és családias, Dunára néző környezetben teheted. Emellett jó, ha szeretsz síelni, kirándulni, vagy akár Mikulásnak öltözni – természetesen csak a megfelelő alkalomkor –, hiszen nálunk állandóak a különféle közös programok.

 

Ha a hazai pályán az egyik legrégebbi és legnagyobb független, nemzetközi ügyfélkörű és nemzetközi ügyvéd partneri hálózattal rendelkező magyar ügyvédi irodában szeretnél gyakornokoskodni vagy ügyvédjelöltként dolgozni, várjuk jelentkezésedet magyar és angol nyelvű önéletrajzoddal, valamint motivációs leveleddel együtt a következő email címen: wehire@szecskay.com.