Új partneri kinevezés

Tar Adrienn vezeti az Iroda társasági jogi csoportját

A Szecskay Ügyvédi Iroda örömmel jelenti be, hogy Tar Adriennt 2020. január 1. napjával partnerré nevezte ki. Partnerként az Iroda társasági jogi csoportját fogja vezetni, koordinálva és irányítva az Iroda társasági jog területén nyújtott szolgáltatásait. Tar Adrienn az Iroda 16 kiváló partnere mellé csatlakozik.

Tar Adrienn ismert arról, hogy napi 24 órában, a hét minden napján fáradhatatlanul nyújt jogi segítséget a nemzetközi üzleti élet szereplői részére, annak érdekében, hogy gyorsan és zökkenőmentesen alakulhassanak meg illetve működhessenek Magyarországon.

Nem csak szakmai tanácsot nyújt a társaság megalapításához, de rendkívül gyakorlatias, testreszabott megoldást is kínál annak végrehajtásához. Ez mindent magában foglal a munkajogi kérdésektől a kötelmi jogi és engedélyezési kérdésekig.

Az ügyfelek széles körét segíti a start-up cégektől a nagy multinacionális cégekig. A tranzakciós és hossztávú ügyfelei között szerepel az Arriva Hungary Zrt., Reckitt Benckiser, New Frontier, és még sok más.

Az utóbbi időben a részvényesek vitáinak közvetítésére és az üzleti partnerek közötti békés vitarendezésre is fókuszált. Mediációs és empatikus készségeivel arra törekszik, hogy kiszolgálja a növekvő számú családi vállalkozásokat a jogutódlás tervezésében.

„Tar Adrienn rendkívül tehetséges és nagyra becsült tagja irodánknak. Ő valóban bemutatja cégünk kulcsfontosságú erősségét, az ügyfelekkel folytatott egyértelmű és emberi kommunikációt, amely lehetővé teszi a mély bizalom kiépítését, és így hosszú távú üzleti kapcsolatokat eredményez. Az ügyfelek egyszerűen biztonságban érzik magukat a kezeiben ”- mondja Szecskay András, a Szecskay Ügyvédi Iroda alapítója és ügyvezető partnere. „A szerves növekedést és a szinte egyenlő nemi egyensúlyt partneri csapatunkban az irodánk sikerességéhez vezető hosszú távú stratégiának tekintem, mint Magyarország egyik vezető üzleti ügyvédi irodája.”

Hírek

Hírek

Megosztás

H-1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17.

+36 (1) 472 3000

 

info@szecskay.com