Új partnerekkel bővült a Szecskay Ügyvédi Iroda

A további organikus növekedést elősegítendő új partnereket nevezett ki Wellmann György és Molnár Sz. Bence személyében

A Szecskay Ügyvédi Iroda örömmel jelenti be, hogy 2021. január 1. napjától kezdődően az irodát partnerként erősíti Wellmann György, aki a közbeszerzési munkacsoportot fogja vezetni és Molnár Sz. Bence, aki továbbra is az iroda társasági jogi és digitális gyakorlatának bővítésében folytatja kiemelkedő munkáját.

Wellmann György mind a hazai, mind a külföldi ügyfélkört kiszolgáló, közbeszerzési eljárásokban és az azokhoz kapcsolódó vitarendezési ügyekben jogi szolgáltatásokat nyújtó közbeszerzési csoportot fogja vezetni a továbbiakban. Emellett továbbra is kulcsszerepet játszik az iroda Vitarendezési csapatának életében. A Szecskay Ügyvédi Iroda kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a két említett jogi terület egymáshoz közelítésében, gyakran képviseli az ajánlattevőket közbeszerzési vitarendezési eljárásokban. Wellmann György a jövőben is folytatja az iroda vezető pozíciójának kiépítését e téren.

Molnár Sz. Bence az iroda jogi technológiai és elektronikus üzletvitellel kapcsolatos területeit vezeti a továbbiakban, melyek célja, hogy újabb szintre emeljék a digitalizációt az iroda kereskedelmi szerződéses gyakorlatában. E terület együttműködik többek között szakmai testületekkel annak érdekében, hogy kifejezze az üzleti szféra jogalkotásra vonatkozó elvárásait az egyszerűbb magyarországi digitális azonosítás és digitális szerződéskötés terén.

Társasági jogi feladatai mellett továbbra is koordinálja az összefonódási (fúziókontroll) ügyeket az iroda versenyjogi csoportjának erős támogatásával, valamint kulcsszerepet játszik az M&A munkacsoportban is. Ezen túlmenően vezető szerepet tölt be az iroda által magánszemély ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások fejlesztésében, így például a jelentős öröklési és bizalmi vagyonkezelési kapcsolódó ügyekben.

„Molnár Sz. Bence és Wellmann György kiemelkedően rátermett és nagyra becsült tagjai az irodánknak. Különösen lényegre törő jogi tanácsaikról ismertek” emelte ki Szecskay András, a Szecskay Ügyvédi Iroda irodavezető partnere. „Az empatikus hozzáállással megvalósított szakmai kiválóság az, ami egyedivé teszi irodánkat, ami mindkét új partnerünkről elmondható az iroda által biztosított digitalizált keretek között”.

Hírek

Hírek

Megosztás

H-1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17.

+36 (1) 472 3000

 

info@szecskay.com