A Szecskay Ügyvédi Iroda megújult arculattal készül alapításának 30. évfordulójára

Vezető magyar ügyvédi iroda új megjelenéssel a folyamatos innováció és megújulás útján

 

A Szecskay Ügyvédi Iroda mától új logóval, arculattal és ezeket tükröző megújult honlappal jelenik meg. A belföldi és határon átnyúló ügyletekre egyaránt szakosodott, vezető, független Szecskay Ügyvédi Iroda ezzel az új megjelenéssel készül alapításának közelgő 30. évfordulójára.

 

„A jogi tanácsadói szolgáltatások versengő piacán és a gyorsan változó gazdasági környezetben állandóan fejlődnünk kell annak érdekében, hogy vezető pozíciónkat megtarthassuk. Folyamatos növekedésünk alapja ügyfeleink hosszú távú bizalma és a Magyarországon és nemzetközi partner- és ügyfélhálózatunkban szerzett elismertségünk.” – mondja Dr. Szecskay András, az Iroda alapítója és vezető partnere. „A személyre szabott és felhasználóbarát jogi tanácsadás, társulva a megvalósítható üzleti megoldások feltérképezésére való képességünkkel és empatikus hozzáállásunkkal változatlanul egyedi jogi szolgáltatást jelentenek változó világunkban. Mindezt mostantól megújult külsővel képviseljük.”

 

Irodánk ügyvéd munkatársai rendszeresen tanácsolnak jelentős magyar és nemzetközi ügyfeleket a gazdasági jog teljes spektrumában, ideértve többek között a vitarendezést, társasági jogot, vállalatfelvásárlási ügyleteket és a versenyjogot. Az elmúlt 30 évben az Iroda számos nemzetközi és magyarországi elvi jelentőségű ügyben ért el sikereket.