A Szecskay Ügyvédi Iroda lett az év ügyvédi irodája a Managing IP szerint

A Szecskay Ügyvédi Irodát 2022-23-ban Magyarország első számú vezető ügyvédi irodájának választották a piacvezető szellemi tulajdonokkal kapcsolatos munkájáért

A Szecskay Ügyvédi Iroda büszkén jelenti be, hogy elnyerte az "Év Ügyvédi Irodája" Managing IP díjat Magyarországon. A díjat a Szecskay Ügyvédi Irodából Bacher Gusztáv és ifj. Faludi Gábor vehette át a Londonban megrendezett díjátadó ünnepségen.  

 

 

A Managing IP ezen tekintélyes díjjal tünteti ki minden évben az év leginnovatívabb és legnagyobb kihívást jelentő IP munkáit, valamint a nemzetközi IP-piac mozgatórugóit. Idén a zsűri a pályázók közül a Szecskay Ügyvédi Irodát választotta a legjobbnak, a befolyásos, mérföldkőnek számító ügyekben és az általános IP-munkában elért jártassága és sikerei alapján.

 

„Megtisztelő számunkra, hogy nemcsak a kemény munkánkat jutalmazza ez a díj, hanem a szellemi tulajdon védelme iránti elkötelezettségünket az innováció és a gazdasági növekedés ösztönzése érdekében Magyarországon és azon túl" - mondta Bacher Gusztáv, a Szecskay IP csapatának vezetője, aki a Managing IP 2023 díjprogramban az Év Szakértője díjra is esélyes volt.

 

A Szecskay Ügyvédi Irodát a piacon egyaránt megbecsülik szabadalmi, védjegy- és szerzői jogi szakértelméért. A csapat kiemelkedően komoly tapasztalatokkal rendelkezik a gyógyszeriparban, ügyfelei között megtalálhatóak a legnagyobb biotechnológiai és gyógyszergyártók, de gyakran ad tanácsot irodalmi, zenei, kereskedelmi, szoftver- és adatbázis-védelemmel kapcsolatban is.