A Patent 1000 vezető ügyvédi irodáinak 2020-as listája

A Szecskay Ügyvédi Iroda is szerepel Patent 1000 vezető ügyvédi irodák 2020-as listáján

 

A szellemi tulajdonjog területén folytatott gyakorlata miatt a Szecskay Ügyvédi Iroda ismét szerepel a Patent 1000 2020. évi kiadásának listáján. Egy szakértő szerint: „Ha jogvitám lenne, a Szecskayt választanám – az Iroda kimagasló minőséget képvisel.”

 

A szellemi tulajdonjogok területe már az Iroda alapításától kezdve az Iroda tevékenységének magját képezte. Az Iroda multinacionális vállalatoknak, azok magyarországi leányvállalatainak, magyar nagyvállalatoknak és helyi kis-és középvállalkozásoknak nyújt jogi tanácsadást olyan kérdésekben, hogy azok miként tudják megvédeni szellemi tulajdonukat, és hogyan tudnak előnyös üzleti megoldásokra lelni.

 

Szecskay András, az Iroda vezető partnere és Bacher Gusztáv partner is szerepelnek a legújabb Patent 1000 listáján mint ajánlott szakértők a jogviták és tranzakciók területén. A lista mindezt így összegzi: “Szecskay András, az Iroda alapítója e terület legtekintélyesebb hangjának számít, és nagy becsületnek örvend a kereskedelmi és szabadalmi perekben, külföldi befektetési folyamatokban szerzett mély tapasztalata, valamint az ügyek és azok viszonylagos szempontjainak kiegyensúlyozott megítélése miatt. Bacher Gusztáv, az Iroda szellemi tulajdonjogi munkacsoportjának vezetője, híres a tranzakciókkal kapcsolatos precizitásáról, valamint a hasznosítási szerződések, kutatási és fejlesztési együttműködési megállapodások és a know-how átadások terén végzett kiemelkedő munkájáról.".

 

A teljes listáért kattintson ide