A Szecskay Ügyvédi Iroda 30 éves fennállását ünnepli

A Szecskay Ügyvédi Iroda, Magyarország egyik vezető független ügyvédi irodája fennállásának 30. évfordulóját ünnepli. Szecskay András 1992-ben alapította az irodát a gazdasági jog teljes spektrumára összpontosítva mind a magyar, mind a határokon átnyúló üzleti életben. A három ügyvéddel induló iroda létszáma mára közel negyven ügyvédre bővült, és ez a szám folyamatosan növekszik.

„Nagyon büszke vagyok arra, amit én és valamennyi kollégám az elmúlt 30 évben elértünk. Biztos vagyok abban, hogy a jövőben is stabilan fogunk kormányozni a globális és gazdasági ügyek viharos vizein úgy, hogy közben megőrizzük azt az erős hagyományunkat, hogy a lehető legmagasabb színvonalú jogi tanácsadást nyújtjuk ügyfeleinknek, fenntartva a velük és partnerirodáinkkal fennálló hosszú távú szakmai és személyes kapcsolatainkat,” fogalmaz Szecskay András, az iroda alapítója és ügyvezető partnere.

Az iroda számos nagy presztízsű vállalattal áll kapcsolatban, mint hosszú távú, megbízható jogi tanácsadó a magyar piacon. Folyamatosan bővülő ügyfélkörében egyaránt megtalálhatók multinacionális cégek, nagy és közepes méretű magyar vállalatok és start-up cégek. Az irodát elismeréssel illetik a felhasználóbarát jogi tanácsadói tevékenységéért, valamint egyedi és megvalósítható üzleti megoldások kidolgozásáért. Alapítása óta az iroda számos mérföldkőnek számító nemzetközi és magyar sikert ünnepelhetett.

 

Hírek

Hírek

Megosztás

H-1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17.

+36 (1) 472 3000

 

info@szecskay.com