A Szecskay Ügyvédi Iroda az “Managing IP” díj európai, a közel-keleti és afrikai régiójának jelöltjei között

A Szecskay Ügyvédi Iroda az európai, a közel-keleti és afrikai régió (EMEA) 2023-as “Managing IP EMEA” díj jelöltjei közé került az “Év Magyarországi Ügyvédi Irodája” kategóriában. A Managing IP szerint "a díjakat az elmúlt év leginnovatívabb és legnagyobb kihívást jelentő szellemi alkotások jogával (“IP”) összefüggő munkája mögött álló, valamint a nemzetközi IP-piacot mozgató irodáknak, magánszemélyeknek és cégeknek ítélik oda".

 

A Szecskay Ügyvédi Iroda büszke arra, hogy a magyarországi IP-fókuszú ügyvédi irodák erős és versenyképes mezőnyében a jelöltek közé került. Különösen, mivel az iroda alapítása óta a szellemi alkotások joga a Szecskay Ügyvédi Iroda egyik meghatározó szakterülete.

 

Továbbá Bacher Gusztáv, az iroda IP csapatának vezetője a “Practitioner of the Year” díj jelölését is magáénak tudhatja. Bacher Gusztáv a szellemi tulajdonjog területén jelentős tapasztalattal rendelkezik a jogérvényesítésre irányuló peres eljárásokban, a SZTNH és az EUIPO előtti eljárásokban, valamint domain vitarendezési eljárásokban. Közreműködik licencia szerződések, kutatási szerződések, K+F együttműködési szerződések, know-how átruházási megállapodások megkötésében, beleértve az üzleti szféra és az egyetemi szféra közötti megállapodásokat

 

A díjátadó ünnepségre június 21-én kerül sor Londonban. Az EMEA-régió jelöltjeinek teljes listája ezen a linken érhető el.