A Magyar Ügyvédi Kamara legmagasabb rangú díja

Szecskay András elnyerte a Magyar Ügyvédi Kamara legmagasabb rangú díját

A Szecskay Ügyvédi Iroda vezető partnerét, a határokon átnyúló ügyletekre specializálódott Szecskay Andrást szakmai eredményeiért elismerésben részesítették

A Szecskay Ügyvédi Iroda büszkén bejelenti, hogy a 2019. november 23-án, szombaton megrendezett Magyar Ügyvédek Napján az Iroda alapítója és vezető partnere, Dr. Szecskay András elnyerte a Magyar Ügyvédi Kamara “A jog szolgálatában” életműdíját, amely a Kamara legmagasabb rangú díjának minősül. A díjat dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke adta át, a Kúria elnöke, az igazságügyi miniszter, illetve a külgazdasági és külügyminiszter és sok egyéb magas rangú tisztviselő jelenlétében. Szecskay Andrást kiemelkedő szakmai sikerei és a magyar jogi környezet formálásában betöltött szerepe miatt részesítették elismerésben.

“ Rendkívül megtisztelve és hálásnak érzem magam, hogy elnyertem ezt a neves díjat. Számos üggyel foglalkoztam már, és minden sikerrel zárult ügy egy mérföldkövet jelentett számomra. Ez a díj bár egy – számomra hihetetlen – elismerése mindannak, amiért küzdök és amiben hiszek, büszke vagyok arra is, hogy azt ilyen kiváló szakemberekkel; neves professzor, bíró és ügyész kollégáimmal egy sorban nyerhettem el” – fogalmaz Szecskay András.

A Magyar Ügyvédi Kamara az életműdíjat évente egy alkalommal adományozza azon jogászoknak, akik tapasztalatuk és tudásuk, elméleti és gyakorlati tevékenységük révén egyedülálló eredményekkel szolgálták hivatásukat. Ugyanebben a díjban részesült továbbá egy-egy jogász alkotmánybírói jogtudományi, bírói, illetve ügyészi munkásságukban betöltött tevékenységük elismeréseként.

A legfőképp társasági és kereskedelmi jogra specializálódott Szecskay András remek hírnévnek örvend bel- és külföldön egyaránt. András a Szecskay Ügyvédi Iroda alapítása óta széleskörű nemzetközi és hazai joggyakorlatot dolgozott ki. Az Iroda mára a magyar ügyvédi szolgáltatások piacának független és egyben egyik piacvezető, kiterjedt nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező, magyar és határon átnyúló ügyletekre egyaránt specializálódott szereplőjévé nőtte ki magát.

 

Hírek

Hírek

Megosztás

H-1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17.

+36 (1) 472 3000

 

info@szecskay.com