Hírek & Események

Elismerő kitüntetést vehetett át a Szecskay Ügyvédi Iroda a „CEE LEgal Matters” díjkiosztó ünnepségen

29 március 2019
péntek 19:00 - 19:00

Budapest

Örömmel jelentjük be, hogy a Budapesten tegnap este megrendezett CEE Legal Matters Deal of the Year díjkiosztó ünnepségen a Szecskay  Ügyvédi Iroda MONTENEGRO kategóriában a „Deal of the Year” díjat vehette át egy 2018-as nagyszabású tranzakció elismeréseként.

 

Az Iroda egyik legfontosabb ügye a 2018. évben a Telenor telekommunikációs eszközeinek PPF általi felvásárlása volt összesen 2,8 milliárd eurós vállalati értéken. A tranzakciót több közép-kelet-európai ország kategóriájában is jelölték a “CEE Legal Matters Deal of the Year” díjra, hiszen nem csupán Magyarország, de Szerbia, Montenegró és Bulgária területére is kiterjedt.

Az eladó jogi képviseletét és a helyi ügyvédi irodák közötti koordinációs feladatokat (Karanovic&Partners Szerbiában és Montenegróban, DGKV Bulgáriában, Szecskay Ügyvédi Iroda Magyarországon) a White&Case ügyvédi iroda látta el.

A vevő oldalán eljáró vezető tanácsadó a Latham&Watkins volt, akinek tevékenységét a közép- és kelet-európai országokban a  Schoenherr támogatta.

 

A Societe Generale-t az Allen&Overy, a BDK Advokati és a Boyanov&Co. tanácsolta a felvásárláshoz szükséges, 3,05 milliárd eurós hitelkeret PPF-csoport részére történő biztosításával kapcsolatban. A Szecskay Ügyvédi Iroda a felvásárlás finanszírozásával kapcsolatos magyar jogi kérdésekben tanácsolta a PPF-csoportot.

 

Mindez jól mutatja, hogy az erős nemzetközi hálózattal rendelkező független ügyvédi irodák hatékonyan, zökkenőmentesen és sikeresen szolgálhatják az ügyfelek érdekeit!

 

Köszönjük a nagyszerű együttműködést, és gratulálunk a további díjazottaknak!