Érdekképviselet & Pro Bono

Kiállunk a jog általános érvényesülése mellett, és tisztában vagyunk a társadalmi felelőséggel, amely ránk, mint független ügyvédekre hárul. Komoly elköteleződéssel veszünk részt olyan nemzetközi hálózatok munkájában, amelyek a jogállamiság, az emberi jogok és a demokrácia alapelveinek védelmét és előmozdítását szolgálják, így például az IBA-ban és az UIA-ban.  

 

A Magyarországon működő külföldi kereskedelmi kamarákban betöltött tagságunk útján szakmai segítséget nyújtunk a különféle üzleti szektorok szereplői és külföldi befektetők érdekképviseletében. Ez magában foglalja törvényjavaslatok tervezetének véleményezését, illetve iparági állásfoglalások megfogalmazását a magyarországi vállalkozások növekedésének jogszabályi keretei, illetve Magyarország általános gazdasági versenyképességének javítása érdekében.

 

Számos civil szervezetet, alapítványt és kulturális szervezetet támogatunk, többek között az SOS Gyermekfalut, az Autistic Art-ot, az SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, a Zeneakadémiát, a Budapesti Fesztiválzenekart és a Kecskemét Város Bozsó Gyűjtemény Alapítványt.