A Szecskay Ügyvédi Iroda egy független, vezető magyar ügyvédi iroda. Célkitűzésünk, hogy ügyfeleink hosszú távú, megbízható jogi tanácsadói legyünk, ezzel is segítve őket abban, hogy üzleti tevékenységük növekedésére összpontosíthassanak.

 

Az iroda szolgáltatásait az ipar, a kereskedelem és szolgáltatások teljes spektrumát lefedő multinacionális és helyi társaságokból, nagy- és középvállalatokból álló ügyfélkörének nyújtja a gazdasági jog valamennyi területén.

 

Az elmúlt 30 év során megbízóink úgy ismertek meg minket, hogy ésszerű és megvalósítható üzleti megoldások feltérképezésére törekszünk. Elismeréssel említik ügyfélközpontú, gyakorlatias és felhasználóbarát jogi tanácsadói tevékenységünket.

 

Ügyfeleink több országot érintő ügyleteinek támogatása érdekében a világ minden táján helyi és nemzetközi vezető ügyvédi irodákkal dolgozunk együtt. 

 

Szakmai csoportjaink és ügyvédeink folyamatosan kiemelkedő helyen szerepelnek a legnagyobb ügyvédi szolgáltatásokat rangsoroló kiadványokban (Chambers, Legal500 és IFLR1000).