Irodánk

Irodánk

 

A Szecskay Ügyvédi Irodát 1992-ben alapította Dr. Szecskay András. Az iroda mára a magyar ügyvédi szolgáltatások piacának független és egyben egyik piacvezető, kiterjedt nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező szereplőjévé nőtte ki magát. Irodánkat az ügyvédi szolgáltatásokat rangsoroló kiadványok (Chambers & Partners, The Legal 500 és IFLR1000) folyamatosan kiemelt helyen említik.

 

Az iroda növekedésével és a szakterületek bővülésével alapvető értékeink; a prémium jogi szolgáltatások és az ügyfélközpontúság semmit sem változtak. Az iroda innovatív és ügyfélközpontú szolgáltatásait az ipar, a kereskedelem és szolgáltatásnyújtás teljes spektrumát lefedő multinacionális és helyi társaságokból, nagy- és középvállalatokból álló ügyfélkörének nyújtja.

 

Munkatársaink folyamatosan a lehető legjobb eredmény elérésére törekednek, úgy, hogy közben ügyfeleinek praktikus és közérthető jogi támogatást nyújtsanak, amihez rendkívül gazdag jogi tudás és tapasztalat áll ügyfeleinek rendelkezésére.